Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.





Privatumo politika

Privatumo politika

 

Sveiki atvykę į „mani.lt“ (toliau - „Svetainė“) interneto platformą, kurią valdo UAB „Femina diva“ (juridinio asmens kodas 302460776, įsikūręs Birutes g, 22-314, LT-91210, Klaipėda, Lietuva). Daugiau informacijos apie UAB „Femina diva“ (toliau - „mes“ arba „Bendrovė“) galite rasti šioje privatumo politikoje esančioje skiltyje „Kontaktai“ arba žemiau.

 

SUSITARIMAS DĖL PRIVATUMO POLITIKOS

Siekdami gerbti Jūsų privatumą, taip pat informuoti Jus, kodėl mums reikia surinkti kai kuriuos Jūsų asmeninius duomenis, nustatėme šią privatumo politiką, kurioje nurodoma kaip elgiamės su Jūsų, šioje svetainėje surinkta informacija. Atminkite, kad naudodamiesi svetaine, Jūs sutinkate su šia privatumo politika. Jei nesutinkate su privatumo politikos taisyklėmis, jūs neturėtumėte naudotis svetaine.

 

PRIVATUMO POLITIKOS TIKSLAI IR KODĖL MES TVARKOME INFORMACIJĄ APIE JUS

Privatumo politikoje aprašoma, kokią informaciją Bendrovė renka, naudoja, saugo ir tvarko apie jus. Kai perkate ką nors naudodamiesi Svetaine, siekdami įvykdyt Jūsų užsakymą, mes renkame Jūsų suteiktą asmeninę informaciją. Atsižvelgdama į mūsų vykdomą veiklą, Bendrovė renka tik tokią asmeninę informaciją apie jus: vardą, pavardę, adresą, el. pašto adresą, telefono numerį ir pirkimo užsakymų istoriją. Kai pateikiate užsakymą prekių pirkimui, suteikiate mums leidimą tvarkyti jūsų asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti Jūsų užsakymą.

 

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi siekiant:

•           užtikrinti pirkimo proceso sklandumą ir, kad aptarnavimas po pirkimo būtų savalaikis ir profesionalus;

•           bendrauti, atsakyti į užduodamus klausimus;

•           užtikrinti, kad Jūsų informacija būtų tiksli ir atnaujinta;

•           tiesioginės rinkodaros tikslais, t. y. pasiūlymams, akcijoms, nuolaidoms teikti;

•           susisiekti, jei pirkiniai buvo pamiršti arba buvo aptikta nesklandumų, susijusių su įvykdytais sandoriais.

 

TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOS

 

Siekdami suteikti Jums aukščiausios kokybės prekes ir paslaugas, mes galime samdyti trečiuosius asmenis  (pvz., pristatymo įmones, rinkodaros įmones ir kt.), kurios padėtų mums atlikti savo pareigas, susijusias su mūsų produktų pardavimu ir pristatymu Jums bei kitais susijusiais pasiūlymais. Jūsų asmens duomenys bus atskleisti tik tiems asmenis, kuriems ši informacija reikalinga siekiant įvykdyti Jūsų užsakymą. Mes užtikriname, kad informacija, kurią mes atskleidžiame šiems tretiesiems asmenims, nebus perteklinė ir saugoma pagal visus teisės aktų reikalavimus.

 

COOKIES

 

Norėdami išsaugoti Jūsų suformuotą pirkinių krepšį ir žinoti Jus dominančius produktus, naudojame mažus tekstinius failus, vadinamus slapukus, kurie yra Jūsų prietaise. Atkreipiame dėmesį, kad slapukų naudojimas nesuteikia prieigos prie Jūsų asmeninės informacijos ar kitų Jūsų prietaise esančių duomenų. Slapukus į jūsų įrenginį dedame 4 (ketverių) metų laikotarpiui. Nors mes labai rekomenduojame leisti mūsų slapukus, visada galite atsisakyti juos paspaudę čia.

 

 

 

 

JŪSŲ TEISĖS:

 

  • gauti informaciją apie turimus Jūsų asmens duomenis, iš kur ir kaip asmens duomenys yra surinkti bei kaip jie yra tvarkomi;
  • kreiptis su prašymu pataisyti Jūsų asmens duomenis, nebetvarkyti jų, sunaikinti juos, jeigu duomenys yra neteisingi, pateikti ne visi arba netikslūs, arba jeigu jie nebereikalingi, atsižvelgiant į tikslus, kuriems buvo surinkti. Tokiu atveju reikalinga pateikti prašymą, kurį gavus Bendrovė patikrina pateiktą informaciją ir imasi reikiamų veiksmų;
  • kreiptis su prašymu sunaikinti Jūsų asmens duomenis arba nebetvarkyti jų, išskyrus prašymą nebesaugoti asmens duomenų. Tokie duomenys nebesaugomi tik tuo atveju, jei susipažinus su asmens duomenimis nustatoma, kad asmens duomenys tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi arba juos ketinama tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais arba dėl teisėto intereso, kurio siekia Bendrovė arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys;
  • bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą tvarkyti duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais;
  • į duomenų perkeliamumą ir teisę reikalauti ištrinti duomenis („teisė būti pamirštam“) arba prašyti apriboti jų tvarkymą.

 

Jei norite gauti informacijos apie bet kokius asmeninius duomenis apie mus, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu info@mani.lt  ir mes Jums pateiksime šią informaciją. Jūs galite paprašyti ją nemokamai gauti vieną kartą per kalendorinius metus.

 

Informuojame, kad taip pat galite susisiekti su mumis nurodytu el. paštu, jei norite, kad mes pataisytume ar ištrintume jūsų saugomą informaciją. Atitinkami veiksmai bus atlikti per trisdešimt (30) kalendorinių dienų nuo jūsų prašymo pateikimo dienos.

 

Turime užtikrinti, kad dedame visas pastangas, kad užtikrintume Jūsų asmens duomenų saugumą. Po 3 (trejų) metų paskutinio užsakymo svetainėje, mes privalome sunaikinti Jūsų asmeninę informaciją.

 

 

INFORMACIJOS SAUGUMAS

 

Užtikriname, kad Jūsų asmeninė informacija būtų saugi. Siekiant užkirsti kelią neteisėtai prieigai ar atskleidimui, įdiegėme tinkamas fizines, elektronines ir valdymo procedūras, kad apsaugotume ir saugome Jūsų surinktą informaciją.

 

PRIVATUMO POLITIKOS POKYČIAI

 

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šią privatumo politiką, todėl visi nauji pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Svetainėje. Dėl šios priežasties maloniai prašome peržiūrėti privatumo politiką prieš užsakydami bet kurį mūsų produktą Svetainėje.

 

 

KONTAKTAI

 

UAB "Femina Diva"

 

Juridinio asmens kodas 302460776

 

Adresas Birutes g. 22-314, LT-91210, Klaipėda

 

Telefonas Nr. 8 688 22233

 

Siųsti info@mani.lt 

 

Nepavykus išspręsti klausimo, Jus turite  teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius,  el. paštas ada@ada.lt, tel. (8 5) 271 2804),  kuri atsakinga už asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų priežiūrą ir kontrolę.